Namnlöst-3

Investering

Som barnfotograf vill jag fånga ditt barns unika personlighet.  Dessa uttryck som skratt, fundersam blick eller speciella miner är en återspegling av vem de är och det vill vi minnas.

Alla vet vi den viktiga roll som bilderna har senare när barnen växt upp. Idag har alla sin mobil telefon, kamera och ipad som bilderna ligger i men inte tar man fram dem när man har folk på besök. Fotoalbumen är nästan helt borta idag och när dina barn är gamla kommer dem inte ha något album att titta tillbaka i som du kan göra med dina bilder från barndomen.

Därför vill jag hjälpa till att skapa fotoböcker/fotoalbum för er så även era barn har något att kolla i när dom blir äldre.

Spara minnen till framtiden för vad kommer dessa bilder va värda inom 10 år... eller kanske 25 år?

I bokningsavgiften ingår:
Fotografering 30-90 min
Bildmöte inom 2 veckor efter fotograferingen


Bokningsavgift
995 kr

Frågor och Svar

Varför väljer jag att inte ha olika paket på fotograferingar?
Jag började med att ha två olika paket men efter en stund så kände jag att detta inte passade mig så jag har nu valt att endast ha ett val.

Varför jag valt att ha endast ett "paket":
Jag vill inte att en fotografering som kunden valt paketet 30 minuters fotografering. Där jag kommer i bäst kontakt med barnet efter 20 min. Då vill jag kunna fortsätta en stund till för att leverera fler fantastiska bilder.

Varje barn tar olika lång tid att lära känna och varje barn har både bra och dåliga dagar, men även bra och dåliga små stunder. Alla är olika och jag vill ha chans att hinna lära känna ditt barn och fånga fantastiska bilder utan att känna mig stressad.
Där av fotografering mellan 30-90 minuter.

Vad gör vi om barnen har en dålig dag? 
Ingenting!
Efter 3 års erfarenhet av att fotograferande barn har jag lärt mig ett och annat knep. Så oavsett om barnet gråter när ni kommer hit så löser det sig. Jag busar och leker med barnet så att ni  kommer få fantastiska bilder.

Hur väljer vi ut bilderna/betalar? 
Bilderna väljer ni ut under bildmötet som sker 2 veckor efter fotograferingen. 
Beställning  betalas via faktura och självklart finns det möjlihet att delbetala räntefritt.  

När och var är bildmöte?
Efter fotograferingen bokar vi in en dag som passar er för att komma hit till min studio på beställningsmöte där jag visar mina produkter, fotoböcker och canvas tavlor mm.
Och ni medelar vilka bilder ni vill ha i digital format.