Namnlöst-3

9 månaders väntan..

Investering

Att bli gravid och vänta barn är ett stort steg i livet men framför allt en fantastisk händelse som man sent kommer glömma.
Under 9 månader bär du som kvinna på ditt barn, allt från första graviditetstestet till ultraljud och små sparkar från er bebis. Allt har sin betydelse och det är vad jag kallar ett mirakel.  Genom att fotografera bilder på din fina mage kan du senare ta fram bilderna, blicka tillbaka och undra hur barnet brevid dig fått plats inne i din mage. 

Spara minnen till framtiden för vad kommer dessa bilder va värda inom 10 år... eller kanske 25 år?

 

I bokningsavgiften ingår:
Fotografering 30-90 min
Bildmöte inom 2 veckor efter fotograferingen

Bokningsavgift
995 kr

Frågor och svar

Varför väljer jag att inte ha olika paket på fotograferingar?
Jag började med att ha två olika paket men efter en stund så kände jag att detta inte passade mig så jag har nu valt att endast ha ett val.

Varför jag valt att ha endast ett "paket":
Jag vill inte att en fotografering som kunden valt paketet 30 minuters fotografering. Där ni börjar känna er bekväma efter 20 min. Då vill jag kunna fortsätta en stund till för att leverera fler fantastiska bilder.

Varje människa tar olika lång tid att lära känna och varje person tar olika lång tid att bli bekväma i olika situvationer. Trots mina år som fotograf så tar vissa människor längre tid än andra. Alla är olika och jag vill ha chans att hinna lära känna er och fånga fantastiska bilder utan att känna mig stressad.
Där av fotografering mellan 30-90 minuter.

Vilken plats äger fotograferingen rum?
I min studio  i träkumla

- Om ni väljer utomhus - 
Vad händer om det är dåligt väder?

Vid regn eller kraftig blåst byter vi dag till en ny tid som passar för er. Vi hörs alltid på telefon några timmar innan ifall om väderprognosen ser dålig ut.

Hur väljer vi ut bilderna/betalar? 
Bilderna väljer ni ut under bildmötet som sker 2 veckor efter fotograferingen.
Beställning  betalas via faktura och självklart finns det möjlihet att delbetala räntefritt.  

När och var är bildmöte?
Efter fotograferingen bokar vi in en dag som passar er för att komma hit till min studio på beställningsmöte där jag visar mina produkter, fotoböcker och canvas tavlor mm.
Och ni medelar vilka bilder ni vill ha i digital format.