Namnlöst-3

Det finaste vi har...

Upplevelse


Dagen man får sitt barn i sin famn förstår man vad riktig kärlek är. ​Ni har skapat ett mirakel och bebisen är eran ni får behålla henne/honom. Bebisen som ligger där kommer kalla er mamma och pappa, han/hon kommer se er som den tryggaste famnen som finns och kommer ge er mer kärlek än vad ni trodde en sån liten person skulle kunna ge. 
Så fin och så liten. 
Tänk som ni har väntat och nu är eran bebis äntligen här.
Spara minnen till framtiden för vad kommer dessa bilder va värda inom 10 år... eller kanske 25 år?
I bokningsavgiften ingår:
Fotografering 30-90 min
Bildmöte ca 2 veckor efter fotograferingen
Välkommen till världen annons i GT/GA

Bokningsavgift
995 kr


 

Frågor och svar

Varför väljer jag att inte ha olika paket på fotograferingar?
Jag började med att ha två olika paket men efter en stund så kände jag att detta inte passade mig så jag har nu valt att endast ha ett val.

Varför jag valt att ha endast ett "paket":
Jag vill inte att en fotografering som kunden valt paketet 30 minuters fotografering. Där jag kommer i bäst kontakt med barnet efter 20 min. Då vill jag kunna fortsätta en stund till för att leverera fler fantastiska bilder.

Varje barn tar olika lång tid att lära känna och varje barn har både bra och dåliga dagar, men även bra och dåliga små stunder. Alla är olika och jag vill ha chans att hinna lära känna ditt barn och fånga fantastiska bilder utan att känna mig stressad.
Där av fotografering mellan 30-90 minuter.

Vilken plats äger fotograferingen rum?
I min studio i Träkumla hitta adressen under hitta hit.

Hur väljer vi ut bilderna/betalar? 
Bilderna väljer ni ut under bildmötet som sker 2 veckor efter fotograferingen. Beställning  betalas via faktura och självklart finns det möjlihet att delbetala räntefritt.  

När och var är bildmöte?
Efter fotograferingen bokar vi in en dag som passar er för att komma hit till min studio på beställningsmöte där jag visar mina produkter, fotoböcker och canvas tavlor, digitala bilder mm.